onsdag 10. desember 2008

Endelig Neshornspillet igjen!

Spillkom samlet seg på Amigos for et durabelig oppgjør i Neshornspillet. Ettersom det var over ett år siden forrige spill var formen noe rusten hos de fleste. Nytt denne gangen var at prinsessemedaljen endelig har fått en fast utforming. Den består nå av 2-pulamynter fra Botswana. Den nevnte mynten bærer bildet av et hvitt neshorn, lik de på bildet over som DE ble kjent med i nettopp Botswana.
.
Jacob er dårligst til å kaste så han fikk begynne. Han tok godt vare på muligheten og satte hornet i gir fra første ordinære kast. Det resulterte i at han var førstemann til å innkassere både ting og medalje. Olav fikk gnuskrekk så han sprintet bort fra markedsplassen kun med en liten sjiraff. Bedre ble det ikke da han gikk på trynet i fossen og pådrog seg store skader. GnuSvein brydde seg ikke om gnuen han hadde på hodet og kunne dermed i ro og fred samle sammen alt rusket som lå på markedet.

DE gikk sin egen vei og forserte både elfenbaren og snikskytterdalen lekende lett. Da han tidlig i spillet plutselig fant seg selv ved starten av svigerstien tok motet overhånd. Prinsessa ble hentet, men på vei ned ble det to skademerker og dermed svekkede muligheter. Etter å ha hentet nøkkelen ble han hardt og brutalt dyttet på floden av Jacob. Etter det så Jacob seg aldri tilbake. Ting drøyde riktignok litt så både Svein og Olav fikk styrket seg opp og var med i fighten. Det hele endte med DE havnet på røde kors, Svein omkom nesten og ble sumpneshorn mens Olav ble fraløpt på oppløpssiden. En solid seier av Jacob dette og han har dermed for evig og alltid skrevet seg inn i spillboksen med sølvskrift.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar