mandag 5. april 2010

Heimesiger

The Øys and Weavers inviterte til påskeavslutning med løping, neshornspill og enkel bevertning. Det siste viste seg å være mengder med hjemmelaget vegetarpizza. Like utsøkt mat som vanlig der i gården altså, og nokså langt unna hva man i dagligtalen kaller enkel bevertning. Ettersom Olav fikk motorproblemer ble løpinga utsatt og vi kunne omsider starte spillinga.

Med damene som tilskuere dro Olav, Svein og DE i gang. Olav begynte klart best, mens Svein ble gnupasser. Så hadde DE en god run hvor farefeltene gikk som en lek. Da det så som best ut havna han på fossen, og kom aldri helt tilbake etter det. Svein karret seg oppover i systemet, men da det dro seg til på oppløpet så det lenge ut til at Olav skulle trekke det lengste strået. Svein hadde imidlertid et saftig ess i ermet i form av en ekstra kastearm. Inn fra sidelinja kom nemlig Linn med noen avsindig solide terningkast, som kommer til å plassere seg høyt oppe i neshornspillhistorien. Doble seksere og femmere flakset alle veier, og Svein hadde sin fulle hyre med å holde terningene på bordet. Men det gikk bra. Etter å ha betalt sin skatt med glede to felter fra mål, spurtet Svein inn i det fete huset og fullførte en solid heimesiger. Well done!

Etterpå løp Olav og Svein hjem til Olav, mens DE kjørte unger. Løpinga gikk som følger:

Løp ut fra Tverrveien med Øy, og det gikk et et ganske bra tempo. 5 min pr. km. , var litt småtungt innimellom, Øy har jo mere tempo inne, men det blei ei veldig bra økt via Vilhelm Krag og til Enrum 17. Takk til Øy for godt driv.Etter avlevering av Olav hjemme, tok jeg fatt på hjemveien. Brukte akkurat like lang tid hjem, men traseen over Kobberveien og ned til Falconbridge er 3-400 meter kortere, så dermed ble farta såvidt over 5 min pr.km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar